3/16/2015

Ensimmäisillä OPI-kutsuilla

Haudi hou pitkästä aikaa! 
Oon ollut älyttömän kipeenä ja sitten multa posahti kuvauslamppu, joten taas mä oon ollut tuppisuu. Mutta elän mä vieläkin ja olen lakkaillut kynsiäni, mutta kuvat niistä on olleet sitten kaikkea muuta kuin edustavia. Siispä ilman sen kummempia lätinöitä, siirrytään aiheeseen :)

Eilen oli ihan huippupäivä! Näin ihan mahtavia ihmisiä ja olin elämäni ensimmäillä OPI-kutsuilla!
Kynsisirkuksen ihana Kaisa, kutsui kotiinsa ystäviään tutustumaan OPIn upeisiin tuotteisiin. Näytillä ja testattavana olikin sitten vaikka mitä! Esittelijänä meillä toimi kultainen Dioriinan Marina, joka kyllä tosiaan osaa hommansa :) Suosittelen kutsujen järjestämistä ehdottomasti! Itse ainakin aion kevään aikana pitää kutsut kotonani. 

Itse kokeilin Kaisan luona mm kuorintavoidetta, joka tuoksui ihanalle ja jätti kädet uskomattoman pehmeiksi. Olen kokeillut muitakin kuorintavoiteita käsille, mutta kaikki muut ovat jättäneet mun, muutenkin kuivat, kädet kireän ja kuivan tuntuisiksi. Tämän kanssa ei kyllä tosiaan ollut vastaavaa ongelmaa. 
OPIn Avojuice-voiteet tiesinkin jo toimiviksi, mutta pakkohan niitä oli silti tuoksutella :) Ja Milja innostui myös rasvaamaan mun käsivarret eri tuoksuisiksi. Oikea käsi tuoksui jouluiselle ja vasen karpalolle :D Kun taas itse rasvaamani kämmenet tuoksuivat mangolle. Kaisan eskari-ikäinen poika ihmettelikin, että mikä oikein haisee niin kovasti, johon totesin sen varmaankin olevan minä, sekakäryni kanssa :D
Olin tullut paikalle ihan tarkoituksella kynnet nakuina, jotta pääsisin kokeilemaan sellaisia lakkoja, joita en vielä omista ja ilahduin suuresti, että Marinalla oli mukana netistä kovasti ihailemani My Gecko Does Tricks-ihanuus. Tässä siis kynnet jotka tein kovin kauniilla OPIn lakoilla, Can't Let Go, sekä jo aiemmin mainitsemani My Gecko Does Tricks. Nimettömään käytin myös mainiosti toimineita pikakuivattavia tippoja.

Jos olet itse innostunut järjestämään kutsut kotonasi, kauneudenkauppa.fi -sivulta löydät tietoa asiasta :) Ja kuten varmaan tajusitte, myös Milja oli paikalla ja postaa tapahtumasta hieman enemmän, kuvien kera, itse kun en tajunnut ottaa kuvia ollenkaan.Kiitos vielä paljon Kaisa ja Marina, järjestämästänne mahtavasta sunnuntaista!


Pitkokin halusi ilmoittaa itsestään ja kiipesi syliini, kun aloin kirjoittamaan :)


4 kommenttia:

 1. Kuulostipas mukavalta päivältä! Nuo O.P.I Partyt on kyllä mielenkiintoinen toimintauutuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Ihan mahtavaa, ei aina jotain Tupperwarea :D

   Poista
 2. Kiitos itsellesi kun tulit paikalle <3 ja oli tosi kiva nähdä:)

  My Gecko Does Tricks sopii sulle täydellisesti.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toi Gecko on ehkä pakko hommata itsellekin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥