3/10/2015

Parin kuukauden shoppailuja

Pari kuukautta on nyt tultu ihan kunnolla opeteltua CityShopparin käyttöä, sillä tuo puhelimen mukana kulkeva sovellus on osoittautunut varsin käytännölliseksi. Tänään vuorossa siis hieman muita shoppailuja ja seuraavia to do -listalla olevia tarjouksia! :) 
 


Only on mulle vaatekauppana ollut aina vähän "mjäh", sillä tyylini on vähän erikoisempi ja aina kun olen käppäillyt Onlyyn sisälle, on tarjonta ollut juuri semmoista tylsää peruskauraa. Nyt kuitenkin ilokseni huomasin, että vaikoimassa oli myös vähän värikkäämpääkin tavaraa, kuin murrettuja maanläheisiä sävyjä ja farkkuja! Tulin ostaneeksi fuksianpunaisen sekä neon-korallioranssin neuleen sekä uuden takin kevättä ja kesää varten. Tosi positiivinen yllätys oli huomata Cardua selatessa, että Onlyynkin löytyi alekuponki! Toinen positiivinen havainto oli Iguana-ketjun tarjoussivu. Tuota ylempää tarjousta en ole vielä hyödyntänyt, mutta tuo alempi tarjous on jo tullut pari kertaa käyttöön. Iguana on kiva paikka pienelle (ja miksei isommallekin) kaveriporukalle ja itse olen siellä käynyt jo monen monta kertaa. Kannusta saa helposti juomat koko porukalle, ja paikan margaritat on oikeesti superhyviä. Kampin yläkerrasta löytyvä JohtoCafe on ollut yksi "kantapaikoistani" jo monta vuotta. Paikasta saa herkullisten leivonnaisten rinnalla ihan ökyhyviä salaatteja, joita on tultu syötyä monen monta kertaa. Tästäkin paikasta löytyy jatkuva tarjous, mutta itse käytin viimeksi tuon keskimmäisen, muffinssi-tarjouksen. Nom. Muffinssit toimii aina, ja ilmainen cappuccino ei todellakaan haitannut. Kantsii testata myös paikan raakasuklaa-ruudut mikäli satut kulkemaan ohi ja shopparista ei niille omaa tarjousta löydykään. Niillä on hintaa 2 euroa ja ovat superhyviä! Tykkään itse askarrella paljon, kun sille päälle satun, ja Sinelli on ehdottomasti the place to be jos etsin jotain tähän tarkoitukseen. Tällä kerralla tarjous tuli hyödynnettyä kuitenkin näin kynsifriikin näkökulmasta - paikka myy myös pieniä swarovski-pusseja jotka ovat erittäin käyttökelpoisia kynsitaiteessa, kuten varmasti tiesittekin jo. ;) Mukavana lisänä kertakäyttöisen edun kanssa on myös jatkuva -10% kuponki.Viimeisin käyttämäni tarjous on ollut yllättäen ruokaa. :D Rakastan sushia, ja selattiin Pauliinan kanssa noita ravintoloja kun mietittiin minne haluttaisiin mennä safkailemaan, ja päädyttiin tähän mukavan kuuloiseen sushiravintolaan. Paikka itsessään on todella viihtyisä, semmoinen kotoisa ja loungemainen, suht pieni ravintola. Ja hei, kuinka siistiä on että ravintolaan voi soittaa etukäteen tilauksensa ja tulla sitten noutamaan sen vaikka työmatkan varrella? Mahtavaa! Sushi itsessään oli tosi hyvää, ja suosittelen jokaista Kasarmitorin lieppeillä vierailevaa vilkaisemaan tämän paikan. Mikä olisikaan nimittäin parempaa, kuin vaikka yösushi kello 1-2 välillä lauantai-yönä... Mulla on jo mielessä monta kivaa tarjousta, jotka aion lähiaikoina hyödyntää. Tuolta löytyy myös erilaisia liikunta-aiheisia etuja, joita tämä liikunnan arkkivihollinen ei voi malttaa päästä kokeilemaan - hui! Mutta esimerkiksi ilmainen capoeira-tunti? Pakko kokeilla! :D 

Sushikuvan myötä pakollinen kysymys: Tykkäättekö te sushista? ;) 

xo, Milja  

Ohjeet Cityshopparin ostoon löytyvät tästä aiemmasta postauksestani. Postaus on suoritettu yhteistyönä Cityshopparin kanssa. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥