1/11/2014

Vuoden ensimmäinen lakkaus

IHANAA ALKANUTTA VUOTTA 2014 KAIKILLE!!! 

Nyt ajattelin aloittaa ihan tosissaan tän bloggaamisen, kun tuo viime vuoden loppu meni hieman laiskasti tämän harrastuksen parissa.  Kun sais vielä uuden läppärin, niin ei tarvis aina taistella tietokonevuoroista Jälkikasvun ja Avioeliön kanssa. Mutta aion pitää puoleni! 

Ja mitenkäs se uusi vuosi kynsien saralla alkoikaan... 
Hyllystä nappasin Miljan ja kahden muun ihanan kynsihöperön kanssa tehdyn yhteistilauksen kautta tulleen KBShimmerin I'd Rather Be With Bluen, jonka ilokseni joudun myöntämään varsin toimivaksi tapaukseksi.
Mulla on joku pakollinen tarve aina laittaa kynsiin jotain muutakin, kuin vaan lakata yhdellä värillä. Toki poikkeuksiakin löytyy, mutta harvoin mulla näkee yksivärisiä lakkauksia. 
Edellä mainittu lakka on kuitenkin mielestäni niin ihana, etten halunnut peittää sitä turhan runsaalla koristelulla, joten tein vain yhden aksenttikynnen ja siitäkin aika yksinkertaisen, mutta toimivan.
Pitkästä aikaa kaivoin water decalit esiin ja suunnittelin manikyyrin, johon kävisi koristukseksi ystävältäni joululahjaksi saama BeautyUK -tekstuurilakka.
 Itse tykkään lopputuloksesta.

Manikyyrin valmistusaineet

 • Depend Powerflex
 • Mereneid ridge filler
 • KBShimmer - I'd Rather Be With Blue
 • Beauty UK Posh Polish - Printworks
 • Vetoketju decalit
 • Seche Vite (paitsi tekstuurin päällä)
Onkos teidän vuosi 2014 lähtenyt hyvin käyntiin, kynsien osalta ja muutenkin? :)

                                                                      -Heidi

4 kommenttia:

 1. Hyvin on lähtenyt käyntiin tää uus vuos! :)
  Mulla kuumottais syksyllä miitistä saadut vetoketjudecalit, mutta en uskalla käyttää niitä, kun en tiedä miten saan sopivan kokoisen alueen, jollain muulla värillä tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lakkaan ihan silmämääräisesti ton alueen. Sovittelen decalia kynnelle, ennen kuin lutraan sen veteen, niin suunnilleen näkee mihin kohtaan vetskari tulee :)

   Poista
 2. Vähän on vielä vaiheessa käynnistyminen, pitäisi koittaa kouluun uskaltaa raahautua ja ajokoulukin varmaan alkaa tuossa kuun lopulla. Jospa se tästä, kunahn vähän yritän :D Kynsien osalta onkin vähän paremmalla mallilla, periaattella "teen vaikka kynsiä, jottei tarvitsisi tehdä mitään pakkollisia asioita" :D

  Lakka on aikasta kivannäköinen, tuo shimmer sen varmaan tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsien maailmaan on aina hyvä paeta "oikeilta" hommilta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥