1/22/2014

Hullu kuin hattumaakari

En normaalisti viihdy ranskistyylisissä lakkauksissa, mutta olen nyt muutaman viikon sisällä tehnyt kahdesti hieman siihen suuntaan olevat lakkaukset. Kumpanakin kertana tarkoituksena on ollut tehdä glitterliuku, mutta jotenkin valitsemani glitterit ovat olleet niin peittävää kamaa, että sujuvaa liukua on ollut haastava tehdä ja lopputulos on muistuttanut sitten enempi niitä ranskiksia. 

Tänään mulla on esittelyssä viimeisimmät ranskisliu'ut, jotka tein viimeyönä ja ovat näinollen vieläkin mun käpälissä. Kuvissa focus on paikoin täysin väärässä kohdassa, sillä opettelen vielä käyttämään tätä uutta obikkaa ja järkkäriä ylipäätään uudestaan. Päivänvalolamppuja en ole saanut vielä laitettua toimintaan lightboxini lähettyville, joten tämäkin kuvausoperaatio suoritettiin takamus pystyssä parvekkeen oven edessä lattialla kyhjöttäen erittäin epäergonomisessa asennossa.... 


Moneen otteeseen olen todennut, että mä en Mad As A Hatteria tarvitse. Milloin se on ollut mielestäni ruma, epämääräinen tai muutenvaan minulle sopimaton väri. Jotenkin kummasti se sitten kuitenkin tuli hommattua ja tässä sitä nyt ollaan. Täähän on oikeasti ihan törkeän kaunis. Syökää minut. 

Focus tyylikkäästi yhdessä kynnessä :D

Alle päätyi China Glazen Inner Beauty, joka on tuommoinen kiva läpikuultava ranskistarkoitukseen erinomaisesti soveltuva nude. Tykkään näistä Chinan ranskisnudeista, mielelläni hommaisin Faithin ja Inner Beautyn kaveriksi vielä muutaman lisää. Näitä nimittäin kuluu! 

Kärkiin töpöttelin sienellä muka-liukuvasti Mad As A Hatteria. Lopputulos on, kuten sanoin, enemmän ehkä ranskismainen kuin sujuva liuku. Nimettömiin leimasin onnettomasti siipensä näemmä matkalle unohtaneet perhoset (Konadin valkoinen ja feikki-Konadlaatta m66) ja liimasin vielä yhdet kirkkaat swarovskit. Vähemmän oli siis tällä kertaa enemmän. Päällä Seche Viteä kaksi kerrosta, töpötelty MAAH oli turhan röpelöinen yhdellä kerroksella. 


Kaikenkaikkiaan näistä tuli ihan mieluisat. Kynteni eivät edes ole värjääntyneet ja harvemmin tykkäävät edes napata päälläolevista lakoista väriä niskaansa, joten ehkä mun pitää alkaa ranskalaistumaan useamminkin. Helppoa ja kivaa! 

käsi on varsin eksoottisen värinen tässä...

Semmoista tänään. Miellyttääkö teitä ranskikset/wnb-liu'ut? Onko muita MAAHin kanssa sanansa pyörtäneitä? :D 

xo, Milja 


PS. Toivoisin teitä miittiin ilmoittautuneita tosiaan tsekkaamaan sen sähköpostin ja vastaamaan siihen laittamaani viestiin, että tiedän varmasti saaneeni kaikki kuulolle! :) Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Kiva lakkaus kyllä, mutta voin tunnustaa että täällä ei oo lempi roihahtanut Mad As A Hatteria kohtaan, vaikka ehkä vuosi sitten varmaan harkitsin sitäkin ihan vaan siksi koska jotkin HTF-lakat vähän houkuttelee mua jo siksi että ne on HTF... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että tämä kotiutui mulle sen takia että on HTF ja sain kelpoon hintaan. :D Mutta lopulta sitten sytyinkin tälle, ei hullumpi ostos siis. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥