1/12/2014

Miitti-infoa

Heipsan kaikki! Tänään mulla on teille hieman ilmoitusluontoista asiaa! 

Uudenmaan kynsiharrastajien FB-ryhmässä otettiin puheeksi taannoin että millon sitten seuraavaa miittiä olisi luvassa, ja me otettiin sitten Hannan kanssa pieni projekti alle ja meillä on nytten ilo ilmoittaa teille seuraavaa: Kyllä, me oikeasti järjestetään se seuraava miitti! Avuksemme järjestämään saatiin houkuteltua myös ihanainen Shiny. :-)

Miitti järjestetään 15.3. Helsingissä - toimin tuolloin illan emäntänä ja toivotan teidät innokkaat tervetulleiksi kotiini. Paikkoja on "jäljellä" meidän järkkääjien jälkeen 12, joten yhteensä meitä tulee olemaan toivottavasti 15 innokasta lakkailijaa. :-) Tapahtuma on K18!

Ilmoittautumiset otan vastaan viikon päästä, eli sunnuntaina 19.1. ja klo 19 alkaen. Laitan silloin blogiini myös ilmoittautumislomakkeen jota te sitten saatte täytellä. 

Miitti on tarkoitettu kynsibloggaajille - blogisi tulisi olla vähintään 3kk vanha ilmoittautumispäivästä katsoen. Tätä tuoreempia blogeja emme ikävä kyllä ota mukaan verrattomaan joukkoomme. Ja koska tämä on kynsibloggaajille tarkoitettu tapahtuma, emme myöskään hyväksy lifestyle-blogeja joissa puhutaan myös kynsistä. Ymmärtänette varmaan, että pointtina on ennemmin "kynsiblogi, jossa on ripaus lifestylea" kuin "lifestyle-blogi, jossa on ripaus kynsiaihetta" näiden lifestyle-juttujen kannalta. :-) 

Ilmoittautuminen miittiin on sitovaa! Ja koska hommaamme paikalle tarjoilut ja muut ettei vieraiden tarvitse roudata hillittömiä määriä sapuskoja paikalle, perimme osallistujilta 10 euron "ilmoittautumismaksun", jotta meillä on varmasti tarjota teille kaikkea ihanaa. ;) Tällä toivomme myös että ei tule turhia ilmottautumisia mukaan. 

Pyydän teitä erityisesti huomioimaan myös sen, että kodissani asustaa 2kpl kissoja ja yksi kani, joten jos olet allerginen kyseisille eläimille, varustaudu allergialääkkein tapahtumaan tai pahimmassa tapauksessa jätä ilmottautumatta. Ei ole kuitenkaan kenenkään kiva tukehtua.... 

Ja hei, ei teidän ole pakko olla uudeltamaalta kotoisin, toki tavataan mielellämme myös muualta Suomea olevia kynsihörhöjä. ;D Matkojanne ei ruveta kuitenkaan sponssaamaan vaikka jonkinsortin goodie bagia onkin oletettavasti luvassa. ;-) 

Toivottavasti teitä kiinnostuneita on monia ja saadaan aikaiseksi taas yksi ihana ja unohtumaton ilta! Joten, stay tuned ja varatkaa tuo maaliskuinen päivä kynsihörhöilylle!


xo, Milja 

14 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais ihan hirveesti tulla mutta tosiaan oon blogia päivitelly viimeks huhtikuussa, eniten se on kynsiblogi mut on siellä jotai kosmetiikkajuttujakin :D Pitäis saada taas alotettua päivittää sinne, mut on vähä jäänyt... Mitäs mieltä oot et voinko ilmottautuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin sisällön perusteella kyllä - toivotaan tosin myös aktiivisia blogeja mukaan joten nyt vaan postailemaan ;) Katsotaan tuossa ilmottautumisen aikaan vielä kaikkien ilmottautuneiden blogit läpi ja selaillaan sisältöä ym niin sulla on vielä aikaa päivitellä :D

   Poista
  2. Jee kiva, innostuin postaamaan heti :D

   Poista
 2. Kaikin puolin muuten mukavaa, mutta ajankohta on sellainen että minä en pääse. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hittovie! Nyt vaan raivaat tilaa tälle ;D

   Poista
  2. Työvuoroja vois vielä yrittää vekslaillakin, mutta nyt on ulkomaan matka varattuna just tuolloin...

   Poista
  3. Aijai, no se on vähän kurjempi juttu! Ehkä sitten ensmiittiin pääset sinäkin :)

   Poista
 3. Hyvä idea juu mutta miksi vaan bloggaajille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluttiin tällä kertaa tutustua kanssabloggaajiin. :) Ja näin saatiin myös rajattua vähän väkilukuakin, kiinnostuneita osallistumaan tuntui nimittäin olevan ihan pelkän FB-keskustelun johdosta sen verran että mulla pitäisi olla joku kartano että voisin kaikki halukkaat kutsua tänne.. :)

   Poista
 4. Mielelläni ilmoittautuisin mukaan jos blogini kelpaa eli: http://saracupcakez.blogspot.fi/ Jos kelpaan, mukaan, niin tulen heti sunnuntaina ilmoittautumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sulla ole kuitenkin lifestyleblogi ripauksella kynsiä, ei toisinpäin... :P

   Poista
  2. Senkun vaan ilmottaudut mukaan, käyn blogit vielä sitten läpi kun oon saanut ilmottautumiset kasaan ja raakkaan sitten tarvittaessa vielä pois. :) Näin äkkivilkasulla sun blogissa ainakin on paljon kynsiä.

   Poista
 5. Kelpuutettaisko mun blogi http://glamnails.blogspot.fi/ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos blogisi on tässä postauksessa olevien kriteerien mukainen

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥