12/01/2013

Dream a Little Dream of Me

Heipä vaan taas kaikille! Epäonneni on ottanut uuden ulottuvuuden ja nyt puhelimeni päätti sanoa itsensä irti syystä x, ja saan uuden vasta takuuhuollosta tulevalla viikolla, viimeistään torstaina. H U O H . On meinaa outoa olla ilman luuria, jotenkin kamalan orpo olo. Mutta sitten niihin kynsiasioihin... 

Sain pari päivää sitten NailCitylta paketin, joka sisälsi neljä ihanaista Zoya-pulloa esiteltäväksi. Paketista kuoriutui Dream, Zuza, Mimi sekä Vespa. Oli pieni valinnanvaikeus että mitä näistä nyt lähtisi lätkimään kynsille, mutta kyllä se ennakkosuosikki vei sitten voiton, yllättäen. :D 

Dream, Zuza, Mimi, Vespa

Nyt mulla on enää näistä kaksi testaamatta, ja varmaan pyrin näitä lähiaikoina käyttämään pois testaamattomien läjästä. Tikulla kaikki käyttäytyivät kuitenkin jo hyvin, jokseenkin Mimin koostumus on oletettavasti ohuempaa. Mimistä lisää sitten toisella kertaa, tänään puheenvuoron saa sininen ihanuus, eli Dream.


Dream on ihastuttava hologrammihärpäkkeitä sisältävä sininen kimallushöttö. Täydellinen tällaiselle sinisten lakkojen ystävälle, täydellinen myös niille jotka eivät pahemmin sinisestä välitä. Tämä vie sydämenne, uskokaa pois! 


En halunnut peittää tuota ihanaa kimallusta ja kauneutta millään suurilla koristeluilla, joten valitsin kaveriksi kirkkaita swarovskeja, joita ostin muutamia päiviä sitten paikallisesta askarteluliikkeestä. Eipä tee mieli käyttää strasseja enää näiden jälkeen. :D 

Näihin käytetty: 
Essien aluslakka 
Zoya - Storm 
Seche Vite 
Swarovskit 


Mikäli Dream tai muut kuvassa olevat Zoyat saivat teidät innostumaan, Zoyan lakkoja voi ostaa NailCitylta hintaan 15,50e. Mikäli jälleenmyyjien listasta ei löydy mieluisaa paikkaa, voi heille laittaa sähköpostitse listan asioista mitä haluaa ostaa, ja kaupan voi käydä sitä kautta. :) 

 Nyt menen jatkamaan toista projektiani aka joulupallojen tekoa. Suosittelen kokeilemaan jos satutte löytämään kaupasta kirkkaita, lasisia palloja ja teillä on ylimääräisiä jämälakkoja. En suosittele niitä harvinaisimpia kokoelman helmiä käyttämään tähän puuhaan, sillä pallot imevät reippaasti ainakin puolet pullosta. 
xo, Milja

12 kommenttia:

 1. Ihanan säihkyviä koristekiviä ja ihana myös tuo lakka. Löytyy mun himotuslistalta, muttei oikeen raaski ostaa noin kalliita lakkoja, että taitaa tuokin lakka jäädä vaan haaveeksi ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoyat kyllä maksaa ihan tajuttoman paljon, mutta ovat suurinosa kokeilemistani olleet hintansa arvoisia. :) Ehkä sun pitää pyytää joululahjaksi tätä? ;)

   Poista
 2. Mua kiinnostaa nähä noi joulupallot valmiina! ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa kuva kun saan kaikki tehtyä. :) Töiden takia en kerkee näpertelemään ihan kaiken aikaa.

   Poista
 3. Upeita lakkoja ! :)

  Heeei, mistä oot löytänyt läpinäkyviä palloja ? :) Oon itse kolunnut tän paikkakunnan kaikki mahdolliset paikat, ja ainoat mitä löysin oli avattavat muovipallot, mitkä oli jäätävän suuria.

  VastaaPoista
 4. Holohärpäkkeitä kimallushötössä, ihana :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin että se olis kuvaavasti sanottu :D

   Poista
 5. Mikä on paras kynsiliima mitä tiedät j mistä sitä saa :o?
  mä rakastan seppälä-rakennekynsiäni muttaku liima on paskaa ja loppuu heti nii yhöö :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pahemmin käytä itse kynsiliimoja kun mulla on tapana kiinnittää isommatkin koristeet päällyslakkaa käyttäen. Seppälän kynsiliimaa mulla oli joskus monta vuotta sitten mutta se oli aika kauheeta tavaraa. Mereneidin kynsiliimaa oon nyt käyttänyt aina jos on ollut liimailun tarvetta, ja se kyllä toimii hyvin. :) Sitä saapi tilattua Mereneidin sivuilta, eli täältä http://shop.mereneid.ee/fi/tipit_tipiliimat/tipiliimat/kynsiliima_3g

   Myös esim Mimaxilta saa ihan kelpoa tököttiä http://www.mimax.fi/kynsiliima-p-834.html

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥