12/26/2013

Pikkujoulua... hieman myöhässä!

Heipsan pitkästä aikaa rakkaat Lukijat! Syy miksi olen loistanut poissaolollani on, että mun läppäri meni rikki :'( Korjattu sitä ei ole vieläkään, mutta mulla on harvinainen tilaisuus nyt käyttää meidän pöytäkonetta! Yleensä tässä kun istuu joko Jälkikasvu tai Avioeliö, jolloin mulla ei ole mitään mahdollisuutta päästä tähän kirjotteleen -.-

Sitten itse asiaan. Eli me hämeen kynsiharrastajat kokosimme joukostamme kuuden bloggaajan porukan ja pidimme pienen kynsiaiheisen pikkujoulun. Pikkujoulu oli tarkoitus pitää jo 1.12., mutta postin lakkoilun ja sponsoripakettien paikalle saapumattomuuden vuoksi, jouduimme siirtämään jouluiluamme parilla viikolla eteenpäin. Koska tämä postaus on jo auttamattomasti myöhässä, en höpötä tämän enempää, vaan annan kuvien kertoa loput. :)


Viiden kauniin kynsiharrastajan lisäksi, tullessani Kaisan ihanaan kotiin, lattialla odotti tämmöinen kasa karkkia ja purkkaa! Sponsorimme Cloetta, lähetti meille valitsemiamme karkkeja monta pussia! Myös purkkaa saimme runsaasti ja niihin liittyykin mukava pieni yhteistyö Cloettan kanssa, josta kerron sitten toisessa postauksessa :)

Ensimmäiseksi kävimme nyyttäriherkkujen kimppuun! Kaikki olivat tuoneet jotain syötävää ja kaikki oli todella herkullisia. Ruokailua ja rupattelua mukavassa seurassa :)

Ruokailun jälkeen saimme jokainen tämmöisen ihanan lahjapussukan :)
Kun olimme tutkineet lahjapussukoidemme sisällöt, levitimme omia myytäviä kynsitavaroitamme ympäri Kaisan olohuonetta ja tutkailimme, joskos löytyisi jotain ostettavaa :)

Illan upea emäntä tutkailee ostoksiaan :)

<3
Lopulta istahdimme takaisin pöydän ääreen ja lakkailimme kynsiämme. Born Pretty Store lahjoitti meille erilaisia koristeita ja siveltimiä kokeiltavaksi, mukana oli vaikka minkälaisia koristeita, joista voitte käydä lukemassa muidenkin paikalla olleiden blogeista lisää, sillä itse kokeilin vain yhtä tuotetta :)

Maarit keskittyneenä lakkaukseen :)

Kaisa ja minä tonttuina :D

Miran tonttulakki oli kyllä täysin omistajansa värinen :)

Fani ja Petra työn touhussa :)
Tämän parempaa kuvaa en onnistunut saamaan kynsistäni o_o Lakkana näissä käytin Fanilta lainaamaani L.A.Girl - Teal Dimension-upeutta. Koristeena Born Pretty Storen lahjoittamat 3D kynsitarrat. Tarrat toimivat mainiosti ja mielestäni 3D-efekti näkyy hyvin. Tarrat myös pysyivät kiitettävästi niin kauan, kunnes lakat lopulta poistin vajaan viikon kuluttua :) Peukalostani en valitettavasti saanut julkaisukelpoista kuvaa :( Harmittaa tosi paljon, sillä tämän lakan lisäksi, mulla oli peukussa Miralta lainaamaani OPI - I Snow You Love Me - lakkaa, joka meni auttamatta itsellekin samantien tilaukseen :D
Olimme saaneet sponsoreiltamme myös kuusi arvontapalkintoa, eli jokaiselle yhden. Omalle kohdalleni osui Lushin paketti, joka oli ulkoapäinkin jo näin kaunis ja tuoksu oli myös ihana!

Sisältä löytyi kylpysetti, josta Lush sanoo näin:
"Luxury Lush Pud -kylpypallo houkuttelee vaipumaan laventelintuoksuiseen, kermanpehmeään, lämpimään kylpyyn. Golden Wonder -pallo puolestaan herättelee sisäisen juhlijan; ihan kuin kylpisi raikkaassa sampanjassa. Snowcake saippua viimeistelee manteliöljyn voimin ihoa pehmittävän pesuhetken."
Born Pretty Storelta saimme myös ihanat kynsilakat :)

Consult Lady lahjoitti meille China Glaze magneettilakat, sekä magneetin. Saimme heiltä myös kynsiviilat, sekä esitteitä :)

Nfu'Oh-lakan sekä Coral-lakan meille lahjoitti Kynsikauppa.com.

Kaksi söpöä mini Orlya meille tuli MissLisiltä.

Ihanan värisen Paese-lakan lahjoitti Face Helsinki.

Mimaxilta saimme Revlonin lakat.

Pienet ihanat Zoyat meille tuli NailCityltä.
Kynsiviiloja saimme Consult Ladyn lisäksi CosMeryalta.

Erilaisia esitteitä.

Tässä Born Pretty Storen lahjoittamia tuotteita kokeiluun, jotka jaoimme lopuksi meidän kesken. Myös iki-ihana Adenina osallistui pikkujouluumme lahjoittaen tuotteita, sekä alennuskoodin jokaiselle :)
Miralta saimme kaikki ihanat pikkuiset joulukortit, sekä namia ja water decaleita <3 Kiitos Mira!

Nämä ihanuudet ostin meidän kirppariltamme :)
 Meillä oli ihan huikean hauskat pikkujoulut! Nautin täysin siemauksin herkuista, lahjoista ja ennenkaikkea näiden viiden muun ihanan naisen seurasta <3 Mulla on teitä nyt jo ikävä ihanat!! <3

Tässä minun ihanat seuralaiseni
Mira 
Fani 
Kaisa 
Petra
Maarit


Blogikissa Pitko lähettää tässä vielä hyvin tarkkaavaiset terveiset :D Pakko oli ängetä syliin tonne pöydän alle :'D

                                                   Heidi

10 kommenttia:

 1. kaikkea kivaa saitte tekin pikkujoulumiitistä ja tervetuloa vierailulle myös mun blogiin jos kiinnostaa http://eekunelm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. <3 Uu, meidän täytyy pian kokoontua uudelleen, oli niin ihana ilta! :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan Miraa, täytyy treffata taas uudelleen ajan kanssa! =)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Onneks ei asuta tän kauenpana toisistamme. On kyl melkein rikos, et tavataan näin harvoin!

   Poista
 5. Näyttää kyllä niiiin kivoilta aina nämä tällaiset postaukset. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans lukee tämmöisiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥