11/09/2013

Mix & Match

Hellurei ja hyvää iltaa! Kynsi-inspiraatiokärpänen on puraissut näemmä minua kun olen jaksanut koristella kynsiäni näinkin monena iltana lähiaikoina. Nämä ohessa esitellyt lakkaukset viihtyivät minulla jopa kolme päivää - ehkä osittain siitäkin johtuen etten vaan jaksanut niitä poistaa - mutta myöskin tykkäsin niistä. 

Skittlette-tyyliin lakattuja käpäliä on näkynyt blogisfäärissä hyvinkin paljon lähiaikoina. Ainakin niissä osissa joissa minä vierailen. :-) Alunperin pidin kyseistä lakkaustyyliä jotenkin sekavana ja ei niin miellyttävänä, mutta jotenkin vaan koin jonkun äkkilämpeämisen niille. Ehkäpä se johtuu blogiystävänikin innostumisesta ja olen vain saanut hänen höpinöistään jonkun innostumisen niihin, tiedä sitten. <mainostusta> Kyseinen blogi on muuten ehdolla Indiedaysin inspiroivimman kauneusblogin sarjassa ja on toistaiseksi ainakin top 10 joukossa. Suosittelen siis vähintäänkin lukemaan Sissin loistokasta blogia ja toiseksi äänestämään sitä voittoon. Että niin! </mainostusta>

Mutta sitten niihin kynsiin. 


Kyntösiltä löytyy vaikka ja mitä: 
OPI - More Than A Glimmer (etusormi) 
Orly - Bon Bon (laventeli, keskisormi & nimetön) 
OPI - Pure 18k plaplapla (hippulakka nimettömässä ja myös näkymättömissä keskisormen alla :-D) 
Zoya - Tomoko (peukalo & pikkusormi) 
Chin Glaze - 2030 (leimat - keskisormi) 
Niittejä (nimetön, daa) 
Seche Vite (...ei Tomokon päällä.) 


Kuvat ovat taattua pimeän sadepäivän otoksia superkuivilla kynsinauhoilla. Näissä kokeilin taas jostain hetken mielenhäiriöstä putsata kynsinauhat Trindin poistoaineella josta minulta löytyi vielä jämät ja aattelin käyttää ne pois. Noh, sen superkuivattava ja kynsinauhat oikein valkeiksi muuttava ominaisuus ei ollut hävinnyt minnekään ja lopputulos on tosiaan sitten tämä. Sanomattakin selvää, että loppupullo riensi roskikseen. 

Lakoista lyhyesti: More Than A Glimmer levittyi nätisti ja peitti kivasti, mutta mulla ei glitterlakat pysy ja tämäkin lähti päivässä kokonaisena lastuna pois. Pyh. Bon Bon yllätti minut olemalla jelly - jotenkin olin kuvitellut sen tikulle lakatessani cremeksi. Koostumus oli kumminkin hyvä ja lakka kaunis, peukku tälle. Pure 18k -nimihirviö eli lyhkäisemmin pelkkä Pure on mulla kirkaspohjainen, mutta hämmentävästi kolme päivää oltuaan kynnelläni muuttui pohjaväri jopa Sechen alla rusehtavaksi. Kai se sitten hapettuu jotenkin. Joka tapauksessa tykkään tapauksesta kovin. Tomoko on nätti ja peittää parilla kerroksella, taattua ihanaa Zoya-tekstuurilaatua. 2030 leimasi oikein mainiosti ja onkin varmaan kallisarvoisin leimauslakka jonka omistan, mutta ehdottomasti oiva siihen käyttöön. Kokokynnellä olikin sitten astetta rasittavampi yksilö. Tulipas tästä sekava kappale! 


Eipä mulla sitten tämän kummempaa ole kerrottavana. Kynsilleni päätyi jostain kumman syystä näidenkin jälkeen skittletet ja niistä sitten varmaan ensi kerralla lisää. :-)

Ainiin! Sain myös varpaitteni geelaukset uusittua muutamia päiviä sitten, olisiko täällä kiinnostuneita näkemään myös nykyisiä varpaita blogissa? Vai onko varpaat ihan yök? 


xo, Milja 

18 kommenttia:

 1. Nimetön on nätti niitteineen :) kyseistä blogiakin on tullut äänestettyä jo kaksi kertaa. Hän ansaitsee kyllä kärkisijoituksen! Varpaatki on pop ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset :-)
   Hienoa, niin ehdottomasti ansaitseekin!
   Täytynee ottaa varpaistakin siis joku päivä kuvat ja kiusata kaikkia varvaskammoisia. :-)

   Poista
 2. Ihanat ja nätit! On toi pure vaan kaunis, mistähän ihmeestä mä sellaisen nyt tähän hätään saisin :D Oon liian pihi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä ostin tän Cesarsilta sillon kun saivat toisen erän näitä. Oli vaan pakko, sillä onhan tää nyt ihan älyttömän nätti. :) Kauheen kallis kyllä on, vaikkei niin hintava kuin keltakultainen edeltäjänsä.

   Poista
 3. Ihanat kynnet <3

  Onpa tuo Pure vaan outo, jos värjäytyy tolla tapaa kynsilläkin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Ja niin on! Kai siinä tapahtuu tosiaan joku hapettumisreaktio, tiedä häntä. Pullossa on nimittäin yhä ihan kirkas pohja.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mä tiesin että sulla on joku fiksaatio niihin :)

   Poista
 5. We want varpaat! :D

  Hyvin oot onnistunut yhdistelemään eri juttuja, nää ei ole ollenkaan sekavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Varpaat tulevat tästä valtavasta kannatuksesta johtuen lähiaikoina blogiin, joten stay tuned!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥