11/05/2013

Follow me into nowhere

Heipsan! Tänään mulla on hieman itselleni vierasta sävymaailmaa esiteltävänä. Harmaat lakat eivät ole niitä enemmistöjä kokoelmassani, ja harvemmin niihin tartun. Nyt olin kuitenkin tilannut parit söpöt Black Cat Lacquerin lakat, joista toinen sattui olemaan harmaa. Pakkohan sitä oli sitten päästä kokeilemaan! 

Punaiset verhot tuovat pinkin sävyn pulloon ja kuvaan, mutta tässä erottuu lakan glitterit hyvin
 Lakkaus sattui onnettoman pimeälle päivälle ja kaikki ottamani kuvat olivat poikkeuksetta hirveitä eikä lakan oikea sävy erotu niin hyvin. Se on sääli, sillä lakka itsessään on hyvin erikoinen ja kaunis. Pähkäilinkin kauhean pitkään että mihin tämän nyt yhdistäisi kun ei oikein mikään toimi (omasta mielestäni) tällaisen kanssa. Päädyin sitten pinkkeihin leimoihin. Jotain lakkaus kaipasi vielä tämän jälkeenkin, jolloin astuivat tietty glitterit kuvioihin... Kuvitelkaa kuviin hienoinen holoefekti ja näkyviä glittereitä, sitten aletaan olla jo lähellä totuutta. :D 

Näihin käytetty: 
Trind Nail Repair 
Black Cat Lacquer - Celestica 
OPI - If You Moust You Moust (leimat) 
Konad m77 -laatasta höyhenet 
OPI - I Snow You Love Me (palloglitterit) 
Seche Vite 
Rutikuivat kynsinauhat teille tarjoaa psoriasis - Lemony Flutter ei ikävä kyllä ole ainakaan toistaiseksi auttanut, vaikka sekin normaalisti jeesii :(  Celestica on tosiaan vaaleanharmaa scattered-holo vaaleansinertävillä läpikuultavilla erimuotoisilla glitterhilusilla. Aikamoinen yhdistelmä! Suorastaan yllätyin tämän hyvästä laadusta, sillä lakka peitti kahdella-kolmella kerroksella joka yllätti tämän lakkailijan. Oletin, että tämmöisen koostumuksen kanssa varustettu lakka vaatisi vähintään sen neljä kerrosta. Lakka kuivui myös suht nopeasti, mutta ehdottomasti hienoin piirre tässä oli sen kestävyys. Lakkaukset saavat olla töissäni todella kovassa koetuksessa ja harvat niistä kestävätkään enää seuraavaan päivään. Näitä sain pitää huolettomasti kaksi työpäivää sillä ensimmäisen päivän jäljiltä näissä ei näkynyt MITÄÄN jälkeä. Siis, ei edes kärkikulumaa paitsi oikean käden etusormessa (jota käytän kaikista eniten töissä). Ihan uskomatonta! Tämä tietty sitten kostautui lakan poistamisosuudessa sillä tämä tosiaan pysyi ja kovaa. 


Lakka kotiutui minulle suurimmaksi osaksi sen nimen takia. Olen ihan mahdoton minuun vetoavasti nimettyjen lakkojen kanssa - vaikka sävy ei ehkä olisikaan niin minua, on jotkut vaan niin mainioita nimiltään että ne on pakko saada. Tämä lakka tosin yllätti minut, en uskonut tykkääväni sen sävystä niin paljoa kuin sitten lopulta tykkäsinkin. :-) 

Tässä teille vielä kulttuurielämys lakan inspiraationa toimineen yhtyeen puolesta. Myös tämän postauksen otsikko on napattu kätevästi ko. kipaleesta, kuten lakan nimikin. Enjoy! xo, Milja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥