10/12/2013

Höpönlöpön ja messunmessun

Muutamien viikkojen aikana on tapahtunut nyt niin paljon kaikkea, että mun pääni on meenannut räjähtää. En viitsi edes paasata kaikesta ja kaveritkin jotka lukevat tätä blogia ovat varmaan jo saaneet tarpeekseen avautumisistani joten jätetään tämä siis sikseen. Poissaolooni blogista on tällä erää siis varsin hyviä syitä. :D 

Tuoreimmat uutiset ovat varmaan jo suurimmalle osalle tutuilta I Love Me -messuilta. Nämä ihanaiset kauneusmessut järjestetään Helsingissä aina syksyisin ja itse olen viihtynyt siellä jo useampana vuotena. Tänä vuonna käväisin niin perjantaina kuin lauantainakin. Sunnuntaina en varmaan enää jaksa mennä, sillä ekana messupäivänä olin tosiaan siellä klo 10-17.30. Eli 7,5 tuntia...! Ei ihme että uuvuttaa. :D 

Tänään en sitten enää shoppaillut, vaan menin ihan ihmisten näkeminen mielessä paikalle. Perjantai olikin sitten pyhitetty kavereiden näkemisen ohella myös sille shoppailulle. Ja sitä tulikin sitten tehtyä....


Sekoaminen sattui siis NailCityn ständillä, joka oli auki perjantaina ammattilaisille ja lehdistölle. Myös bloggaajalapulla pääsi sisälle, itse päädyin tuolle puolen pressikortin siivittämänä. Ikävä kyllä paikallani ollut ystäväni ei päässyt hipelöimään noita käsittämättömän halpoja Zoya-pulloja itse, joten viestintä välillämme tapahtui puhelimitse. "Haluutko sä tän? Entä tän? Äh, laitan kuvan..." :D Ständin esittelijät katsoivat hieman huvittuneesti vierestä. En sentään ollut ainoa joka näin teki, sillä vieressäni oli pari muutakin puhelin kourassa ja puheesta sai selvää sen, että hekin yrittivät selittää luurin toisella puolella olevalle mitä kaikkia lakkoja tulisi sitten heille ostaa. 


Messuilla pyörin tällaisilla kyntösillä. Näissä piti olla water decaleita, mutta erinäisten syiden takia mulla oli hallussani vain Secheä, joka levitti tietty halvat kiinadecalit mustaksi sutuksi. Siispä ajattelin hoitavani ongelman pois alta ja jättämällä yksinkertaisesti päällyslakan pois. Minulla alkoi olla jo kiire lähteä sinne messuille joten en sitten ajatellut tätäkään kauheasti loppuun vaan lähinnä mentiin asenteella "ehkä tää nyt toimii". Noh, kuvassa ei näy decaleita joten voimme päätellä että ei, se ei toiminut. :D Decalit olivat irronneet seitsemästä kynnestä yhden junapysäkin välillä ties minne ja loput lähtivät päivän aikana. Joopa. Eli jos joskus juuri sinä ajattelet että decalit eivät tarvitse päällyslakkaa, guess again! 

Näihin käytetty:
Color Club - Blushing Rose (vaaleanpunainen) 

China Glaze - Light As Air (pastellilila) 
I Love Nail Polish - Animal Cookie (söötti glitteri) 
Seche Vite 
 


Messuilla pääsin myös lepuuttamaan jalkojani noin kuuden tunnin kävelyn jälkeen skumpan merkeissä. Josta kaikki tietty ottivat kuvia, ja ainakin eräällä mukana olleella bloggaajalla tämmöinen kuva olikin se ainoa, joka tuli tapahtumasta räpsäistyä. :D 


Herkkuja tikuilla. <3 Kaikki päivän aikana kotiuttamani lakat tuli myöhään illalla myös swatchattua. Ja ei, kaikkia näistä en ostanut paikanpäältä, vaan osan olin jo aiemmin ostanut jo tässäkin postauksessa mainituilta hepuilta, ja nyt sain ne tosiaan hyppysiini. Kiitos vielä Daniela Mallorca-tuliaisista! Ja hilloajalle hilloamisen lopettamisesta, tiedät kyllä. ;-) 

Hieman olin kyllä pettynyt messujen tarjontaan, enkä todellakaan ollut ainoa. Jos siellä ei olisi ollut awesome-Zoya-tarjousta (7e/kpl, 35e/6kpl) niin olisin luultavasti lähtenyt tyhjin käsin kotiin. Viime vuonna oli paljon laajemmin hyviä tarjouksia! Missä oli esimerkiksi BM International ja ihanat OPI-tarjoukset...? Tai miksi beautypro.ee oli vaihtanut viimevuoden valtavat China Glaze -ständit johonkin BYS.iin? Kysynpä vain. Okei, Beautypro:lta löysin sitten vihdoin myös pienet kipot China Glazea hyvin halvalla (3,5e) josta kotiutinkin nuo pari Prismatic-kokoelman lakkaa. Sen lisäksi tarjolla oli lähinnä jotain duochrome-kokoelmien jämiä jotka eivät niinkään kiinnostaneet. Ehkä hyvä kumminkin että tarjonta oli huonohkonlainen, loput rahat säästyivät ja ehkä syönkin vielä jotain tässä kuussa. :-) 

Loppuun vielä päivän kissakuva. Tilasin taannoin kateille uuden kiipeilypuun vanhan jäädessä armottomasti pieneksi meidän jo yli 7-kiloiselle möhköfantille. Tänään sain sen vihdoin kasattua ja kyseinen möhköfantti oli selvästi mielissään ostoksestani. :-)


Häntä on jostain syystä kaksinkerroin :D

Nyt sitten alkaa se valinnanvaikeus että minkä lakan pistän ensimmäisenä kynsille. Apua! Kuvat tarjosi tällä kertaa armas iPhone 5 ja Instagram kameran ollessa kotona. Laatu siksi hieman erilainen. :-)

xo, Milja 

Kiitos myös hurjasti muille kanssamessuilijoille! Teitä kaikkia oli kiva nähdä vihdoin kasvotusten! (ja Heidi myös, oli mukava nähä, tulehan joskus meillekin asti ;D) 

4 kommenttia:

 1. No kato tärkeimmät jutut kuvataan, muusta viis:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. :D Mulla olis hei puhelimessa ollu siitä NailCityn ständistäkin kuvia!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vaan <3 Kyllä taas kelpaa lakkailla!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥