10/22/2013

Rakkauspunainen

Mulla on ehkä onnettomin tuuri ikinä, sillä mulla on TAAS käsi paketissa. Lauantain iltavuorossa onnistuin tiputtamaan valtavan pinon tarjottimia kädelleni niin, että pari sormea jäi mukavasti litistyksiin metallisen astianpesualtaan ja tarjotinpinon alle.... Onneksi mitään ei murtunut. 

Halusin koristella lakkaukset niiteillä, mutta minun piti laittaa ne vasta eilen illalla, sillä päivällä olin röntgenissä. Ja arvatkaa vaan, paistoiko eilispäivänä aurinko ja esimerkiksi tänään ei. Noh, jouduin käyttämään hieman mielenkiintoisia tekniikoita siihen että saisin lakan kauneuden välittymään ilman piilossa pysynyttä aurinkoa. Oli hyvin haastavaa osoittaa iPhonen taskulampulla kynsiä samaan aikaan, kun yrittää digikameralla niitä kuvata. :D (ja nyt sitten kun kirjoitan tätä alkoi aurinko paistella... taidan räpsäistä pari kuvaa lisää -_-) 

Noniin, takaisin asiaan kera uusien kuvien. :D Tällaiset moniulotteiset lakkapinnat ovat superkauniita, mutta myös hirveän vaikeita saada näyttämään siltä kamerankin kautta. Tätä lakkaa olen himoinnut jo pitkään, ja nyt vihdoin I Love Me -messuilla tiemme kohtasivat. Ja onhan se nyt kaiken himoitsemisen arvoinen! Kynsilläni ei ole pitkään aikaan ollut kirkkaanpunaista, enkä kyllä ymmärrä miksei. Lakka itsessään toi jo niin hienostuneen olon, ettei edes haitannut purkaa siteitä käpälästä ja tuskan saattelemana ottaa mokomasta kuvia. :D Aivan ihana lakka! Näihin käytetty:
Trind Nail Repair 
Zoya - Blaze 
Hopeisia tähtiniittejä 
Seche Vite 

Näinkin yksinkertaisella reseptillä näinkin ihanaiset raapimaosat. Olen aivan rakastunut tähän lakkaan. Se oli helppo levittää ja peitti kahdella kerroksella. Kuivumisajassakaan ei moittimista. Pesee useimmat kirkkaanpunaiset kyllä ihan 100-0! 


Isot tähtiniitit ovat vähän kömpelöitä, niitä olisi pitänyt jotenkin taivutella ennen kynnelle laittamista. Ovat niin suoria ja isoja, että törröttävät nyt hieman ärsyttävästi kynsien reunoilta. Pienissä ei taas ole mitään moittimista, söpöjä minitähtösiä.Tällaista tänään! Seuraavan kerran en kyllä pysy erossa kirkkaanpunaisesta näin kauaa.

xo, Milja

2 kommenttia:

 1. moi! voisitteko tehdä tutoja näihin joihinkin kynsiin? :) olis tosi kiva tehdä ite tämmösii :)
  ja mua kiinnostais tietää kynsilävistyksistä, ono teillä mitään ekrrottavaa siitä?
  MUT TUTOOOO olis kiva saada <3
  t. milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joskus ottaa työn alle tutoriaalien teko. :) Mulla on yleensä niin vähän aikaa tehdä lakkauksia että harvemmin tajuaa siinä kiireessä edes että olisi voinut ottaa vaihe vaiheelta -kuvia.
   Esimerkiksi nämä kynnet on kyllä todella helppo toteuttaa ilman tutoriaaliakin. Lakataan kynsille aluslakka, jonka jälkeen pari kerrosta värilakkaa ja päälle (pikakuivattava) päällyslakka. Sitten halutuille kohdille pisara joko päällyslakkaa tai kynsiliimaa ja painetaan niihin kohtiin niitit kunnolla. Sitten päälle vielä päällyslakka jotta niitit varmasti pysyvät. :)

   Kynsilävistyksistä/-koruista mulla ei ole mitään omakohtaisia kokemuksia, pahoitteluni. :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥