9/20/2013

Pilkutusta

Olen saanut jonkun paikallisen ruton itselleni ja olen ollut vuoteenomana muutaman päivän, mutta nyt alkaa onneksi helpottaa jo sen verran että voin ilahduttaa teitä eräillä taannoisilla kynsilläni. 

Kynsillä, jotka väsäsin juuri ennen nukkumaanmenoa ja ajattelin jättää ne ensin yksivärisiksi, sillä noh, kello oli paljon ja töihin oli mentävä seuraavana päivänä. Kummasti pilkkutikku kumminkin löysi tiensä kätösiini ja lopputulos oli aavistuksen täplikkäämpi. Kuvat on näppästy vielä mukavasti työmatkan varrella keskellä Rautatientoria ihmisten hieman tuijotellessa että mitä ihmettä mä puuhailen. :-D Kynsiähän siinä kuvailen. 

Näihin käytetty: 
OPI - If You Moust You Moust (pinkki) 
Seche Vite pinkin päällä 
Zoya - Sunshine (pilkut) 

Zoyan Sunshine on kaunis syksyn PixieDust-kokoelman lakka. Joka on jostain syystä nimetty oudosti. Sininen lakka nimeltä Sunshine? Ok. Ei sillä niin väliä kumminkaan, kun lakka on niin pirun soma. :D Tämä ei ole tosin vielä päätynyt kokokynsille asti, mutta jo pilkkuina on varsin nätti. 

OPIn ensimmäiseen Minni Hiiri -aiheiseen kokoelmaan kuuluva If You Moust You Moust on väriltään juuri semmoinen nätti pinkki josta tykkään, ja lakka käyttäytyi varsin mallikkaasti ainakin omilla lyhyehköillä kynsilläni. Tykkään siis. :-) 
Pilkkutikkua pitelevä käteni hieman villiintyi peukaloiden kohdalla... 

Mukavat pikakynnet, mutta eivät mitenkään erikoiset. Oli sentään jotain kynsillä, etten ollut ihan nakuna liikenteessä. :-)  

xo, Milja 

6 kommenttia:

 1. hui, kiva blogi! hei tiiättekö7osaisitteko vastaa, mistä johtuu kun kynnet kasvaa ns. vinoon? tai jos niihin ilmestyy haaleita valkosia laikkuja yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :-)
   Aika suurin tekijä tossa kynsien vinoutumisessa on geenit. Mulla ja Heidillä samojen perintötekijöiden takia muutamat kynnet kieroutuu kasvaessaan tarpeeksi pitkiksi - Heidillä tosin enemmän kuin mulla.

   Valkoiset laikut voi johtua ihan vaikka siitä, että olet kolauttanut kyntesi johonkin ja pinta on hieman vaurioitunut. Näille on monen monta syytä!

   Poista
 2. MILJA, WE WANT RAKKASSTOORI!!
  t. 1 fani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittänyt tuota parisuhteen toista osapuolta saada innostumaan aiheesta, mutta hän ei ole niin innoissaan että julkaisisin netissä kuvia siitä joten tämä on jäänyt pois postauksista ainakin toistaiseksi. Ehkä toteutan silti jossain vaiheessa tällasen ilman niitä miekkosen kuvia. :-)

   Poista
 3. montako kynsilakkaa sä omistat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys. En oo laskenut näitä hyvään toviin, joka mun pitäisi tehdä mutta ehkä haluan vältellä totuutta... :D Jotain 350-400 väliltä on mun veikkaukseni. Sillä viimeksi kuin laskin, oli niitä 315 joista olen osan myynyt pois, ja lakkoja on tullut usea kymmen lisää tuon laskun jälkeen. Mukaan en ole laskenut koristelulakkoja ym, ja lisäksi mulla on ns. jämälakkojen laatikko jotka ei myöskään ole mukana laskuissa. Jos nämä otettaisiin vielä mukaan, menisi lukema varmaan reippaasti neljänsadan yli. :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥