8/02/2013

Valuhiekat

On ehdottomasti hyvä aika postata blogiin kello yhden aikaan aamuyöstä, kun on vielä aamuvuoro edessä. Noh. Mikäpä tässä. :D 

Lomani viimeisiin kynsiin lukeutui yhdet mielestäni erittäin onnistuneet kynnet, joissa viihdyin useammankin päivän. Simppelit toteuttaa, mutta silti näyttävät ja erikoiset. Mii laiks! Tämä design on vissiin alitajuntaisesti imetty jostain näkemästäni kuvasta, olisko ollut Emman kädenjälkeä..? No jokatapauksessa, ei mun alkuperäinen idea ollenkaan. 

auringossa

Halusin saada jonkun kivan kontrastin kynsille, jolloin nappasin himmeän kiillon omaavan cremelakan ja lätkin päälle tekstuuria dotting toolin avulla. Oon aika ylpeä itsestäni, että onnistuin tekemään jotain näinkin hienoa, vaikka nämä onkin ihan superhelppo tehdä. Suosittelen siis kokeilemaan! 

tsädääm, ovelasti käänsin kuvan. Auringossa kuin myös.

Nytkun näitä kuvia katsoo, niin nimettömän kynsi olisi voinut olla vähän sulavammin tehty, ei näytä niin sujuvalta efektiltä nuo valumat. 

Näissä käytetty: 
 OPI - Ogre-The-Top Blue 
Seche Vite (Ogren päällä) 
Kiko Sugar Mat - 644 Sea Blue 
Dotting tool 

varjossa

Viimeisin ylläolevista kuvista hahmottaa hieman tuota Ogren kaunista kiiltoa, joka oli yllättävän voimakas jo ilman Sechen kanssa läträämistä. Nom. Kummassakaan lakassa ei mulla ole mitään moitittavaa - OPI peitti kahdella kerroksella täydellisesti ja Kikoa on käytetty yksi kerros koristeluissa. 


taas ovelasti väärinpäin ja auringossa

Muutamia tekstuurilakkoja testanneena voin todeta, että Kikolla on ehkä parhaimmat mun makuun. Hyvin erottuva efekti, nopea kuivuvuus ja hyvä peittävyys. Ja ihana kimalle näissä glitteryksilöissä, nam! 

Miltä merkiltä löytyy oma tekstuurilakkasuosikkisi? Vai joko alkaa hiekat kyllästyttää?

xo, uninen Milja

9 kommenttia:

 1. Veikeät! Pitäis kans kokeilla. Mutta voitko paljastaa, mitä sulla on kädessä näissä kuvissa? Oon jossain aiemminkin miettinyt asiaa:D

  Nimim. uneton vantaalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli kivat, suosittelen testaamista!

   Nää kummalliset aaltokuvioiset pinkit ja harmaat asiat joiden kanssa useimmiten poseeraan on itseasiassa Ikeasta ostettuja flip flop -läpsyttimiä. :D ne näyttää tältä päällepäin http://thedailyhailife.files.wordpress.com/2013/01/img_0856.jpg ja alta on tommosta aaltohässäkkää :D

   Poista
  2. Ei hitto, siis jotkut TOSSUT.

   Poista
 2. Ompa kivasti toteutettu tekstuurilakalla valumat! Itsekin juuri julkaisin blogissa valumakynnet. :) Vois kokeillamyös tekstuurilakalla näitä! Mä en ainakaan oo vielä saanut tarpeekseni tekstuureista.

  VastaaPoista
 3. Nää on ihanat! Mä tykkään paaaaaaljon valumakynsistä :3 Hehe, toivottavasti et oo kauheen väsynyt nyt aamulla, kun oot valvonut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin taisin löytää yhden uuden koristelutyylin näiden myötä. :)

   Hehe, olin aamulla ihan kuollut, ja meillä oli vielä maailmanluokan ruuhka. Mutta ei voi mitään :D

   Poista
 4. IsaDoran uusi Sugar Crush -kokoelma on ehdottomasti suosikkini tekstuurilakoista. Mielettömän upeita värejä, tosin omistan vasta kaksi :) Upeat kynnet muuten! Mä en koskaan onnistu valumakynsissä, joten ihastelen vain muiden tuotoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan vielä saanut noita IsaDoran tekstuureja käsiini, pitääkin tarkkailla josko ostaisin moisia. Värit vaikuttaa aika lupaavilta ainakin. :)

   Ja kiitos kovasti! Mä ihmettelen miten onnistuin näinkin helpolla, vaikka en oo tällasta ennen kuin kerran tehnyt :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥