8/04/2013

Oman itseni copycat

Hyvä ystäväni on muuttamassa korpeen täältä sivistyksen keskeltä opintojen perässä, joten luvassa oli tietenkin läksiäisjuhlat. Ja koska olen ollut tällä viikolla töissä 6/7 päivää, olin tietenkin myös läksiäispäivänä pyörittelemässä iki-ihania sämpylöitä nälkäisille ihmisille, joten aikaa kynsien laittoon ei kamalasti jäänyt. Ja jos joku ihmettelee, miksen laittanut ennen työpäivää jo käpäliäni kuntoon niin syy on se, etteivät lakkaukset kestä töissä kuin ehkä tunnin hyvänä, jonka jälkeen ne näyttävät lähinnä siltä että olisin yrittänyt raapia tieni kivestä läpi toiselle puolelle. 

Rajallisen aikataulun vuoksi lähdinkin lähestymään missiotani kauniista kynsistä varsin yksinkertaisella "lätki asioita päällekäin" -taktiikalla. Lopputulos oli kyllä kiva, vaikkei se välttämättä enää niin kovasti välity näistä seuraavana aamupäivänä otetuista kuvista, joissa kynnet ovat olleet mukanani jo koko yön. :D 


Näihin sudittu:
OPI - DS Radiance (hopeainen, kiitos kultaseni vuosipäivälahjasta! <3) 

China Glaze - Pool Party (neonpinkki jonka kamerani taikoo ovelasti oranssiksi) 
China Glaze - Scattered & Tattered (tuhkistopperi) 
Seche Vite 


Pienimuotoisen päänjyskytyksen säestäessä kuvaussessiotani ja auringon paistaen sokaisevasti silmiini en kauheasti keskittynyt kuvalaatuun, mutta kyllä näistä kahdesta melkein identtisestä kuvasta saa jo hyvin idean. Ja miksipä siis oman itseni copycat? Tajusin tuijotellessani näitä, että olen tehnyt aika pitkälti samalla tyylillä kynnet jo aiemmin, ja silloinkin mukana oli Pool Party. Meh. Olen siis varsin idearikas. 

Mainitsemissani juhlissa eräs arvon vieraista kysyi, että "miten sä olet tehnyt nuo kynnet?" ja selittäessäni, että sudin vaan asioita päällekäin aloittaen hopeasta ja lopettaen tuohon glitterlakkaan, oli hän silmät pyöreänä ja näytti hyvin yllättyneeltä, jota seurasi kysymys; "Ai onko muka tommosta kynsilakkaa olemassa! :o Mä luulin että oot vaan roiskinut noi jotenkin". Kaikkea sitä. 


xo, Milja 

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥