7/21/2013

Kesäliu'ut

Heissan. Pahoitteluni hiljaisuudesta blogin parissa, olen tehnyt paljon kaikennäköistä nyt kun kerrankin on ollut vapaa-aikaa ja tämä osa elämästäni on jäänyt hieman sivummalle. Olen myös onnistunut (kai) postaamaan jo kaikista rästikynsistä, joten mulla ei ole ollut mahdollisuus höpötellä enää niistäkään. 

Nyt saattekin jopa yhden ruhtinaallisen kuvan viimeisistä lakkauksistani. Kaikki muut kuvat onnistuivat jotenkin epäonnistumaan (oikeasti, otin varmaan 50 kuvaa ja yksi (1) onnistui. Huoh.) joten mulla ei oikeasti vain ole enempää kuvasaastetta teille. :'D Tässä pääsee myös esittelyyn nykyiset lyhyemmän malliset kynnet. Nyyh. Väreissä yritin tavoitella kesäisyyttä. :D


Näihin käytetty: 
Trind Nail Repair 
Color Club - Turn the Other Chic (keltainen) 
Orly - Sea of Light (pinkinpunainen) 
Seche Vite 

Liukuvärjäys on aina yhtä kivan näköinen. Olen vaan todella laiska tekemään moista, sillä se on jotenkin niin.. turhauttavaa. En tiedä miksi. :D Mutta näistä tuli kyllä ihan miellyttävät omaan silmään ja viihdyinkin näissä useamman päivän. 

Lakoista ei ole sen suurempaa sanottavaa. Kauniita kummatkin, helposti käyttäytyviä ja muutenkin vaivattomia. Turn the Other Chic yllätti helppoudellaan. Ei peitä varmasti pitkiä kynsiä yhtä vähillä kerroksilla (itse käytin 3 tai 4) koska on kumminkin, lakka on suht läpikuultava. Kaunis kyllä! 

Mulla on tosiaan kauhean harvoin liu'ut kynsillä ja arvatkaa vaan mitä satuin tekemään Heidillä ollessani nyt viikonloppuna kynsille? Noh, liukua tietenkin. En jotenkin yhtään muistanut että olin JUURI poistanut nämä kynsiltäni kun päädyin koristeluissa sitten siihen liukuun - taas. :D Niistä lisää sitten vähän myöhemmin. 

xo, vähäkuvainen Milja

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voih, luin että kesä-isää :DD Annettakoon anteeksi, kello on kuitenkin vasta kuusi ;)

   Poista
 2. Teille kumpaisellekin olis haastetta aiheesta "miten muokkaan blogini kuvia" täällä :)

  VastaaPoista
 3. Teille on kummallekkin haaste blogissani: http://slaaland.blogspot.fi/2013/08/toisen-valitsemaa-haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥