7/11/2013

Taas eka kerta

Näin yhdellä työkaverillani jokunen aika sitten hienon aksenttimanikyyrin, jossa oli käytetty koristeluteippejä viivojen tekemiseen. Olen jo pidemmän aikaa kyseistä koristelutyyliä kaiholla ihaillut, mutta ristiriitaiset kommentit moisen tyylin helppoudesta ovat ahdistaneet minut nurkkaan ja en ole uskaltanut kokeilla. Kai se on se sama juttu kuin aikoinaan decaleidenkin kanssa - pelkään kovin epäonnistuvani ja en jaksaisi millään lakata useampaan kertaan peräkkäin. :D 

Päätin kumminkin että nyt sitä mennään eikä meinata, ja kaivoin Sissiltä saamani teippirullan esiin. Selailin netistä erilaisia kuvia ja lopulta päädyin laittamaan teipit parin kuvan yhdistelmän mukaisesti. 


Lakkaukseen valikoituivat testaamattomasta läjästä parit ihanuudet. Electra Magenta on jostain syystä lojunut Helmerissäni testaamattomana jo pienen ikuisuuden. Vaikka se on näin ihana!! Näihin tuli sudittua: 
China Glaze Electra Magenta (ihanainen pinkki scattered-holo) 
China Glaze Bahamian Escape (sininen, saatu vaihdossa ihanalta Bambilta<3) 
Seche Vite 


Koristelutyyli oli lopulta niin ihanan helppo ja sillä sai kaunista jälkeä aikaan, joten tulen varmasti jatkossakin käyttämään tätä tyyliä lakkausteni kanssa. :) 

Muilla onnistuneita koristeluteippikokeiluja? :) 

xo, Milja 

4 kommenttia:

 1. Oon niin kateellinen ku oot jaksanu asetella teipit noin nätisti! Ite teen aina vaan raitoja, jotka on ihan liian helpot tohon verrattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun pitää joskus kokeilla kans jotain villimpää! :D

   Poista
 2. Tosi kauniit! Ihanan siististi onnistuneet teippailutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin itekin positiivisesti yllättynyt siitä etten onnistunut jotenkin mokaamaan tätä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥