6/17/2013

Kärpässienimeininki

Hei ja hyvää iltaa kaikille ihanille siellä ruudun toisella puolella! 

Olen viimeaikoina ollut taas superkiireinen töiden parissa, eikä tämä tunnu loppuvan millään. Töiden ohella olen kumminkin hieman kerennyt lakkailemaan (ja opettelemaan soittamaan ukulelea jonka ostin), mutta tämä bloggaaminen on jäänyt hieman vähemmälle. Pahoitteluni. 

Tänään minulla on tarjota teille kumminkin taas yhdet kynnet. Toivottavasti miellyttävät silmää! 


 Monien muiden tavoin lankesin itsekin ostamaan parit lakat OPIn taannoisesta Couture de Minnie -kokoelmasta. Toinen ostoksistani oli näissäkin kynsissä käyttämäni Minnie Style, eli hauska kärpässienien värinen glitterhässäkkä. Näistä liikkuu kahta versiota maailmalla, omassani on myös neliöitä joita on tosin hyvin haastava saada kynsille verrattuna hexoihin. 

Alunperin mun piti olla jotenkin erilainen ja yhdistää Minnie Style johonkin muuhun kuin vaaleanpunaiseen, mutta noh. Tylsyys ja mielikuvituksettomuus vei voiton, ja testaamien lakkojen joukosta käpäliini päätyi soma shimmerinen vaaleanpunainen. 

Näihin pidemmittä puheitta käytetty: 
OPI - Pedal Faster Suzi! (vaaleanpunainen) 
OPI - Minnie Style (kärpässieniglitter) 
OPI - DS Bold (nimettömissä) 
OPI - Polka.com (nimettömien glitter) 
Seche Vite 


(Onnistuin ottamaan todella huonoja kuvia näistä, ja ainoat parempilaatuiset olivatkin sitten melkein identtiset keskenään. :-D) 

Kuvausrekvisiittana toimii uusi rakkauteni, eli tovi sitten ostamani uusi puhelin. Tämän myötä olen levittäytynyt myös sosiaaliseen mediaan paremmin. Jos kiinnostaa kynsien ja kissojen lisäksi katsoa vieläkin enemmän kissoja ja kynsiä ja vähän muutakin, niin seuraa ultrasupermielenkiintoista elämääni Instagramin ihmeellisessä maailmassa, löydyn yllättävästi nimellä rakkauspapaija

Nämä olivat tämmöiset pikaiset epäkorrektit työkynnet, ajoivat asiansa oikein hyvin, mutta eivät kumminkaan olleet niin ihmeelliset että olisin jaksanut näitä pidempään tuijotella. :-) Onko joku muu langennut Minni-glitteriin?

xo, Milja 

4 kommenttia:

  1. Teille on tunnustus: http://katjuskan.blogspot.fi/2013/06/tunnustus.html : )

    Ja Minnie Style on herkku! : )

    VastaaPoista
  2. Oh, sulla on post-it -lappuja kynsillä:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥