6/24/2013

Juhannus (kuinka kekseliäs otsikko)

Heipsan! 

Juhannukset on nyt saatu vihdoin vietettyä alta pois ja olen päässyt taas tänne sivistyksen pariin. :-) Itse vietin jussini eräällä saarella sekalaisessa seurueessa. Mukavaa oli, ja tuli sitä sitten uitua meressäkin taas. Vesi ei ollut kauhean lämmintä. 

Juhannukseen piti saada tietenkin myös laitettua tilanteeseen sopivat kynnet. Aluksi minun oli tarkoitus laittaa pelkästään pinkkiä ja glitteriä (sopiakseen ukuleleen), mutta torstaina postista saapunut sininen ihanuus oli vaan pakko saada mahdutettua joukkoon. 

varjossa

Katsokaa tuota uskomatonta kiiltoa! Tiedän, että Seche on taas kerran kantanut kortensa kekoon mitä kiiltoon tulee, mutta silti, naminaminami! 

auringossa
 Sininen ihanuus kumminkin paljastaa parhaat puolensa vasta auringossa. Ja ai että mimmoinen ihanuus se sitten onkaan! Joko joku tunnistaa tämän aarteen? ;) 

Tässä teille kumminkin vielä varmuudeksi lista käytetyistä lakoista: 
(aluslakka) 
China Glaze - Hang-Ten Toes (pinkki) 
OPI - DS Glamour (sininen ihanuus) 
OPI - Crown Me Already (hopeaglitter) 
Seche Vite On varmaan itsestäänselvää että olen rakastunut DS Glamouriin, mutta lakkaukseen on päätynyt myös toinen rakkauslakka, jo hieman itselleni tutumpi Crown Me Already. Tämä on kohonnut ehdottomasti suosikkiglitterikseni ja sopii ihanasti töpöttelyyn ja muuhun kivaan. Ensimmäistä kertaa kynsilleni päätynyt Hang-Ten Toes oli myös mukava tuttavuus, siitä minulla ei ole oikein parempaa sanottavaa. :-) 

Jos sinua ei kiinnosta muut kuin kynsijutut, ehdotan skippaamaan tämän postauksen loppuosan. Ajattelin että on mukava laittaa muutamat juhannuskuvat vielä tähän fiilistelyksi, joten muuta höpinää karsastavat, kiitos seurastanne ja palailen taas lähipäivinä kynsihöpinöihin! Kuten jo postauksen alussa mainitsin, oli juhannuksenviettopaikakseni valikoitunut mukava pieni saari jossa tuli vietettyä aikaa perjantaista sunnuntaihin. Seura oli mukavaa ja sää oli jopa kerrankin hyvä ja lämmin, joten ei ole itsellä valittamista. Kynnetkään eivät kärsineet vakka tuli taas tehtyä vaikka ja mitä. 

kalastelua
 Ahkerasta yrityksestä huolimatta en saanut kalaa. Lopulta kyllästyin. Poikaystävä sen sijaan nappasi yhden minikokoisen ahvenen sekä sitäkin pienemmän särjen. Traagista tosin oli, että ahven oli nielaissut koukun niin syvälle että kuoli sitä irrottaessa. Lokki oli tapahtumasta kovin iloinen. Traagista oli myös, että minisärki onnistui jotenkin keplottelemaan tiensä laiturin raosta alas, eli jäi toisinsanoen jumiin umpinaiseen laiturinnokkaan josta kalaa ei kukaan voinut pelastaa. Eli vaikka tarkoituksena oli heittää kumpainenkin fisu takaisin mereen, olivat ne liian itsetuhoisia ja saimme aikaiseksi vain lokkien uuden lempilaiturin syntymisen. 


ällöttävä parisuhdekuva

minä ja ukulele
 Kuten mainitsinkin jo jossain välissä, olen hommannut itselleni pinkin ja glitterisen ukulelen. Tästä riitti hupia ja hämmennystä itse kullekin, ja pääsin myös esittelemään erittäin upeita taitojani tämän soitossa. :-D 

opettelen Imperial Marchia

Toivottavasti muillakin oli mukava juhannus. :-) 

xo, Milja 

5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥