6/19/2016

Enkä edes pidä salmiakista

Yritän nyt tosissani päästä taas kympillä mukaan tähän kynsienlaittoon, joten koitan lähestyä asiaa mahdollisimman läheltä omaa mukavuusaluettani. Oma mukavuusalueeni on varmasti aika kaukana muiden sellaisista, sillä omani sisältävät lähinnä paljon... kaikkea. 




Vastaisku kynsimasikseen: glitteriä, graafisia hässäköitä, vinyylejä ja glitter placementia. Whoop. Nimettömän salmiakit on tosiaan kivoja mattaglittereitä, jotka ei toiminut ihan niin hyvin kuin oli tarkoitus, sillä mokomat ei ollu täysin symmetrisiä. Siksi jälki ei oo niin siistiä ja poistinkin lakkaukset aika pian. Nyyh. :D 


Glitteriset kynsilakat sensijaan toimivat aina, sillä symmetriaongelmaa ei ole. Omia lemppareita on tietty FUN Lacquerin superglitteriset ihanuudet, jotka eivät koskaan aiheuta mulle kynsisuruja. Ihania överilakkoja. <3 Mun pitää varmaan ostaa toinen pullo tätä (ja paria muutakin funin glitteriä, hups), kun oon käyttänyt tästäkin jo yli puolet. :D 


Tällasta kivaa pientä väkertelyä sunnuntai-iltaan. Kynnet oon kyllä tehnyt jo aiemmin viikolla, ja tällä hetkellä väsään jo jotain ihan muuta käpäliini. 

Mukavaa sunnuntain jatkoa teille. :-) Oli mukava huomata, että joku vielä näitä postauksia lukee, vaikka hiljaisuutta kesti aika kauan. 

xo, Milja 

Käytetyt lakat: Wet N' Wild - Black Creme; Color Club - French Tip; FUN Lacquer - 24 Karat Diamond

5 kommenttia:

  1. Tosi kivat kynnet (: ja ihastelen vieläkin sun kärsivällisyyttä noiden glitter placementien kanssa (:
    ___
    http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. taattua Miljaa nämä kynnet :DD nauroin ihan kun luin tekstiä ja katoin kuvia xD "mitä se taas on keksinyt... no glitterplacementtia tottakai!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harkitsen tekeväni taas glitter placementin.....

      Poista
  3. Mä niiiiin rrrakastan tuota salmiakkikynttä! Teen semmosen, mutta en lupaa tekeväni irtoglittereillä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥