11/02/2015

I'm a goddamn mermaid!

Indiedaysin jokasyksyiset Blog Awardsit ja Inspiration Day olivat tällä kertaa järkätty mainiosti Halloweeniksi, ja oli kerrankin superhyvä syy vetää kunnon överit niin kynsille kuin naamallekin. Mulla oli teemana vähän huonomman kohtalon kokenut Ariel, johon kynnet tuli tietenkin mätsätä. 


Hetken pähkäilyn jälkeen oli ilmiselvää, että lakaksi valikoitui ILNP:n holoversio Sirène-lakasta, joka on nimensämukaisesti hyvin merenneitomainen. Päälle mustaa leimaa MoYoun seilorilaatasta, töpöteltyä glitteriä (PP Ariel's Tale sekä Splash, jotka jo nimienkin takia oli pakko lakkaukseen lisätä :D), ja litra kynsiliimaa ja kaikki mahdollinen merellinen kynsille. Voilà! 


Jossain vaiheessa näin tällaisia pieniä simpukkakoristeita useammallakin suomalaisella kynsihöperöllä, ja olihan niitä pakko silloin huumassa tilata. Nyt niille tuli vihdoin käyttöä - jes! Ekaa kertaa kokeilin myös mikrohelmiä ja helmenpuolikkaita. Tykkäsin näistä kyllä ihan höpönä, vaikka ulkonevat koristeet jäivätkin vähän kaikkialle (esim hiuksiin) kiinni taukoamatta. 


Merenneito-fantasia sai alkunsa tästä videosta, johon satuin sattumalta törmäämään halloween-inspistä etsiessä. Noidista ja vampyyreista poikkeava idea jäi muhimaan päähän ja lopulta nassusta löytyi myös kalafiiliksiä - voin kertoa, että valtavan ongenkoukun löytäminen Suomesta näin loka-marraskuun vaihteessa EI ole helppoa - ja pääsin testailemaan omia maskeerauskykyjäni. 



Ostin I Love Me -messuilta tänävuonna vähän maskeerauskamppeita ja lauantai-iltana rupesin sitten ekaa kertaa elämässäni niillä leikkimään ennen H-hetkeä. :D Varaa ei siis todellakaan ollut mokata, sillä ideoita ei ollut muita ja tämän oli vain onnistuttava, hahhaa. Ekaksi maskeeraukseksi varsin bueno ja sain myös aikamoisen liudan kehuja kanssajuhlijoilta (kuten myös kotimatkalla humalaisten keskuudessa junassa :'D).


 Merenneitona on joskus ihan kivaa. Vaikka kiskoinkin hiuksistani valtavan määrän arpivahaa ja lavuaarinreunallani on ällöttävä, hyvin realistisesti ihonpalalta näyttävä objekti koukkuineen, ja helmenpuolikkaita löytyy jalkapohjistani varmaan vielä joulunkin jälkeen. Maskeeraus oli myös varsin jännä kokemus, johon varmasti tartun vielä toistekin. 

Merenneidoista lempparein on kuitenkin otsikossakin siteerattu ms. Delano. I Adore you!




 Vietittekö te halloweenia? :) Ja ennen kaikkea - mitä te olitte? :D 

xo, Merenneito-Milja
 

13 kommenttia:

  1. Upeat kynnet ja ihan sikamagee meikki/maskeeraus :). Tosi hyvä idea tuo kärsinyt merenneitonen! Mulla ei ollut mitään bileitä tiedossa, joten meikkailin kotosalla huvikseni naamaa uuteen uskoon kynsien inspiroimana. Joskus on niin hauskaa vetää ihan överiksi.

    VastaaPoista
  2. On kyllä hienot kynnet ja kasvot! Mullakin on noita simpukoita ollut varmaan kohta pari vuotta ja käyttämättömänä ne on edelleen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sun pitää kans tehdä merenneidot kynsille :D Ihan hauskoja nimittäin! Ja kiitos paljon!

      Poista
  3. Iso Wau kynsille ja yhtä iso Wau maskeeraukselle!

    VastaaPoista
  4. Noi kynnet on aivan superihanat jo yksinäänkin ja henkii kovasti merenneitoteemaa, mutta toi maskeeraus sinetöi kyllä täydellisen kokonaisuuden, vautsi!! En yhtään ihmettele miks sua on kuvailtu kinkereissä Karkkipäivä-blogiinkin.👏🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Aika moni siellä musta räpsi kuvia, mutta Karkkipäivään pääsy oli mulle henkilökohtaisesti hieno juttu, kun sitä blogia on lukenut niin kauan :)

      Poista
  5. Ihanat kynnet, huippuhieno asu ja ihanaa löytää Drag Race-faneja :-D Meitsi oli (hetero)lepakko Halloweenina!

    VastaaPoista
  6. Siis voi vitsit sentään miten mahtava idea! Ja lopputulos varmasti vaivan arvoinen, näytät meinaan ihan mielettömän magealta ja noita kynsiä ei voi kuin tuijottaa! Oi että, oot kyllä luonnon lahjakkuus tossa(kin) hommassa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥