11/18/2015

I do believe in the light

There is no beauty in sadness. No honor in suffering. No growth in fear.
No relief in hate. It’s just a waste of perfectly good happiness.


Facebookissa väki on jo suurimmaksi osaksi luopunut trikolorin väreistä profiilikuvissaan, ja keskustelut ovat vaihtuneet työpaikan lounastauoillakin tavalliseen arkeen. Normaaliin arkeen. Normaaliin arkeen, jossa kukaan ei unohda, mutta maailma jatkaa toimimistaan. Ja niin sen pitääkin mennä. 

Somessa on ymmärretty hyvin tilannetta, ja vihan ja raivon sijasta julistetaan rakkautta. Yhteisöllisyyttä, kauneutta, elämää. Ja niin sen pitääkin mennä. 
 Vaimot, isät, siskot, ranskalaiset, britit, muslimit, ateistit ja kristityt, jakavat tiiviisti kertomuksiaan menetetyistä lähimmäisistään, tutuista ihmisistä ja tuntemattomista. Näissä kaikissa tarinoissa yhteistä on aina rakkaus. Sen sijaan, että huudetaan vihalauseita, maailma suree rakkauttaan. Maailma ei suostu alistumaan pelolle ja vihalle - ja juuri niin sen pitääkin mennä. Myös allekirjoittanut voisi muuttua katkeraksi, pelokkaaksi ja vihaiseksi, sillä Pariisin uhrien joukkoon mahtui yksi tuttu. Mutta mä en suostu. Joten tänään blogissa julistetaan rauhan ja rakkauden ilosanomaa koko maailmalle. 

The way I see it, every life is a pile of good things and bad things. The good things don’t always soften the bad things, but vice versa, the bad things don’t always spoil the good things and make them unimportant.


Tänään lähetän rakkautta erityisesti kaikille mahtaville kynsi-ihmisille, joihin on ollut ilo tutustua tämän harrastuksen myötä. Lähetän rakkautta myös näiden ihanien kynsi-ihmisten läheisille. Ja näiden kynsi-ihmisten läheisten läheisille. Ja toivon että he lähettävät rakkautta edes yhdelle ihmiselle eteenpäin.


Lähetän myös hurjasti rakkautta jokaiselle, jota viimeaikaiset tragediat ovat jotenkin koskettaneet. Ja ihan muutenkin vain - jokaiselle lukijoista, anonyymeille, ohikulkijoille, ja heidän naapureilleen. Olette kaikki mahtavia.  

Ja sen takia tein rauhantäyteiset kynnetkin, joilla voin levittää lisää rauhaa ja rakkautta! Koristelut tehty RaPaint-akryylimaaleilla. :)


 Pariisi on upea kaupunki, jonka olen onnekseni saanut kokea, ja tulen luultavasti kokemaan uudestaankin. En ole vielä törmännyt kaupunkiin, joka ei olisi tavalla tai toisella upea, joten kyse ei ole vain Pariisista. Pidetään ne kaupungit jatkossakin upeina, valoisina ja kauniina. Ja täynnä rakkautta ja rauhaa. Ne pas céder à la peur - Don't give in to fear.

Bonuksena teini-Milja Pariisissa 2009. Enjoy! 
 Piissii ja lovee kaikille ja mahtavaa loppuviikkoa! Toivottavasti mahdollisimman moni välittää mun rakkauteni edes yhdelle eteenpäin! 

xo, Milja “We can easily forgive a child who is afraid of the dark;
the real tragedy of life is when men are afraid of the light.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥