4/18/2015

Kynnet pienen pojan juhliin

Tänään oli mun ihanan pojanpoikani ristiäiset. Mä pähkäilin pitkään, että minkälaiset kynnet tekisin, koska en tosiaankaan halunnut käyttää pelkkää vaaleansinistä. Mua niin riepoo, kuinka värit eritellään tyttöjen ja poikien omiksi. Hiisi. Kaikki saa tykätä siitä väristä kun huvittaa, eikä kenelläkään pitäis olla siihen mitään sanottavaa. Muutenkin ärsyttää, jos poika haluaa olla vaikka balettitanssija, niin kauhistellaan sitä sillä verukkeella, että baletti olisi vaan tyttöjen harrastus. Ketut sanon minä!! Tyttö voi olla rekkakuski tai muurari jos siltä tuntuu ja poika manikyristi, niin!! *lakkaa paasamasta Heidi ja mene asiaan*

Kyselin hieman vinkkejä Facebookin Kynsikoristelut- ryhmästä ja sainkin mainioita ehdotuksia. Kiitos vaan niistä.
Väreiksi ehdotettiin hempeitä sävyjä melkein joka väristä. Mutta en halunnut tehdä vain yhdellä värillä, joten päädyin ensin pastelliskittleen. 
Vaikka värit ovatkin hempukoita, halusin myös koristella kynnet jotenkin. Vaikka kynsilläni olikin nyt "vauvamaiset" sävyt, tuli koristeettomista kynsistä silti mieleen enemmän Avec-pastillit, kuin vauva.
Koristeluryhmässä ehdotettiin teddynalleja, jotka halusinkin heti ottaa yhdeksi aiheeksi. Toteutus kävi helposti, sillä muistin että mullahan on teddynalle aiheisia siirtokuvia. Jipii!
Helistimen kuva oli myös yksi ehdotus. Toteutin tämän puoliksi. Tein dotting toolilla kelta-valkoisen kukan ja sille kasvot. Tiedätte varmaan ne perushelistimet, joissa on naamallinen kukka?
Yhteen kynteen laitoin vain yhden sydämen muotoisen strassin, kuvastamaan rakkauttani tuohon pieneen ihmiseen :) 
Sitten olikin jäljellä enää peukalo... Mitäpähän... Ensin ajattelin kirjoittaa pojan tulevan nimen, mutta sen hautasin heti, koska en todellakaan osaa kirjoittaa vasurilla ja vielä jollain sudilla! Joo morjens. Aloin käymään läpi leimauslaattojani ja löysin oivan kuvion MoYou Londonin Pro 15 -laatasta. Mikäpä olisi vauvamaisempi kuin kumiankka :D Tosin jouduin valitsemaan neljästä ankasta yhden. koska en halunnut Andy Warholmaista neljän ankan kuvaa kokonaan juuri nyt kynnelleni. Sitten iski väriongelma. Keltainen ankkahan olisi ollut paras, mutta mokoma ei erottunut kynnen nudesta lakasta.. Lopulta erinäisten kokeilujen jälkeen, päädyin mustaan leimaan, joka kyllä hieman mua vauvakynsissä alkuun hirvisti, mutta päätin pehmentää mustarajaista kumilelua pojan nimen etukirjaimella, sekä erilaisella sydänstrassilla, kuin mikä pikkurillissä on. Eikä se ankka nyt niin synkeältä sitten näytäkään :)
Tein nämä kynnet tuttuun tapaan keskiyön jälkeen, joten hieman unisena unohdin rasvata homman jälkeen kynsinauhat ja sen huomaa :P

Ja unisena tein myös muutaman emämokan leimailussa, joten 829 kerran jälkeen, lakka oli jo hieman kärsinyt peukalossa. Ja tämän huomasin vasta valokuvista -.-


Rami Tero Samulin ristiäisiin tekemäni kynnet valmistuivat näillä;


 • China Glaze - Strong Adhesion Base Coat
 • OPI - You're So Vain-illa (peukalo)
 • OPI - Gargantuan Green Grape (etusormi)
 • Depend - 245 (keskisormi)
 • Orly - Bon Bon (nimetön)
 • Kone Helsinki - Soft Pink (pikkurilli)
 • Essie - Aruba Blue (peukalon R-kirjain)
 • OPI - Good Grief! (helistinkukan keskusta)
 • China Glaze - White On White (helistinkukan terälehdet)
 • China Glaze - Liquid Leather - helistinkukan kasvot
 • Musta Konad-lakka
 • MoYou London Pro 15-laatta
 • Teddykarhuisat water decalit
 • Pieni vaaleanpunainen ja isompi tummanpunainen sydänstrassi
 • Dotting toolit
 • Born Pretty Storelta saamani koristelusiveltimet
 • Seche Vite

Minä ja mun ihana pojanpoikani Rami <3

Minkälaisia ristiäiskynsiä te olette tehneet ja toimiko nämä mun lakkaukset mielestäsi ollenkaan? :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat ja just passelit kynnet mun mielestä! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kuva susta ja pojanpojasta! Rami saa varmasti vielä kertoa monelle että "ei, tämä ei ole lempinimi".. :D Sama homma miesystävälläni, mutta oiva nimi muuten. ;)

  Ja just passelit kynnet oot tehnyt. Itselläni on yhdet ristiäislakkaukset takana, tein valkoisen ranskalaisen ja leimasin siihen kultakiemuran - hyvinkin klassiset siis, mutta tykkäsin ainakin itse kovasti. Loppukesästä saanen taas pähkäillä ristiäiskynsiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ranskis kultakiemuralla kuulostaa tosi hyvältä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥