4/29/2015

Kaaoksen jälkeen

Kohta on vierähtänyt tasan kuukausi siitä, kun muutin eläintarhani kanssa toiselle puolelle Helsinkiä asustelemaan. Suurin muuttokaaos onkin jo takana, eikä yksiössäni ole enää mahdotonta liikkua pahvilaatikkomereltä. Jokainen paikka ei enää näytä ihan pelkältä laatikolta, vaikka poikkeuksiakin toki löytyy ja muutama väliaikaisratkaisu on yhä erittäin hyvässä käytössä. Kuten eteisestä löytyvä mikro kera leivänpaahtimen. Kynsilakkani ovat joutuneet erittäin huolestuttavasti hunningolle ja unohduksiin ja ne majailevat yhä pakattuina nätteihin Subway-bokseihinsa. Lakkojen purkamisen tuoma ahdinko ja työ- sekä muuttokiireet yhdistettynä ovatkin myös pitkittäneet lakkausnopeuttani huomattavasti, ja huhtikuussa olenkin lakannut kynnet vissiin vain kahdesti tai kolmesti. Ihan käsittämätöntä! Ei varmaan tarvitse hirveästi siis avata blogin hiljaiseloa osaltani... :D Eilen illalla väsäsin kuitenkin jotkut superpikaiset kynnet, koska lakkaushimotus alkoi nousta liian korkeaksi. 


Löysin tänään myös täysin epäloogiseen paikkaan sijoittamani muistikortinlukijan, joten pystyin vihdoin heittämään kuvat myös koneelle asti ja näin ollen sain tännekin asti jotain sisältöä. Koittakaahan ignoorata etusormen kärkikuluma, vaikkakin näky on kieltämättä aika karsea. Lakat valikoituivat lakkaukseen pitkälti sillä, että olivat ensimmäisessä laatikossa jonka avasin. Okei, siellä oli pelkkiä crackleja ja pari hassua lakkaa, joka ensin pisti hieman tragikoomisuudessaan ketuttamaan, mutta sai näistä sentään jotain kyhättyä. :D 


Valolaatikkoni loistaa yhä poissaolollaan, joten räpsäsin kuvat nopeasti täällä sateisessä ah-niin-ihanassa kevätsäässä omalla parvekkeellani. Onneksi päivänvaloa on edes jotenkin, niin kuvista ei tullut ihan pelkkää puuroa. 

Päällyslakaksi kokeilin Outlet-messuilta femmalla ostamaani Essien Good to go -pikakuivattajaa. Osottautui varsin passeliksi kaveriksi! Suosittelen, mikäli jostain alehintaan sattuu löytymään. 

Flirty Feminity, This Gown Needs A Crown, A Cut Above, Good To Go

Toivottavasti tämä ympärilläoleva kaaos nyt hieman hellittäisi ja pääsisin edes jonkinlaiseen postaustahtiin takaisin. :) Siihen asti, au revoir! 

Loppuun vielä hölmistynyt kissa. xo, Milja 

6 kommenttia:

 1. Toi mikro on ihan hyvä tossa, mitä suotta muuttamaan :)

  VastaaPoista
 2. Mä lupasin jo pyhästi, etten koskaan muuta näiden lakkojen kanssa! Iso peukku sulle, että olet saanut roudattua itsesi, ötökät ja lakat onnistuneesti. Mun muuttohaluja hillitsee ehkä vähän myös tuo 13 karvapallon arsenaali :). Eiks tohon mikron päälle sais vielä kivasti kahvinkeittimen tai uv-uunin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvinkeitintä aattelin, mutta se on vähän turhan iso.. :D

   Poista
 3. Voih että, toivottavasti kiireet pian hellittää ja saat lakat paikoilleen & kynsille :) Ihana tämä lakkaus, värit on vallan kauniit :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥