5/07/2014

Vappu x 3

Vappu sujui mukavasti ainakin allekirjoittaneella, toivottavasti teilläkin oli ihanaa, vaikkakin säät eivät niin suosineet! Itse hengailin hyvässä seurassa nauttien sivistyneesti hyviä juomia sivistyneessä miljöössä. 

Ok, olin Helsingin Ruttopuistossa ja seuraavana aamuna laukkuuni oli ilmestynyt täysinäinen pullo punaviiniä. En valita, mutta en osaa myöskään selventää tarinaa sen enempää teille kuin itselleni....

Vappuni kuvina (kynnet, pärstä, fiilistelyt = vappux3!), olkaa hyvät! Kynsillä oli ihanaa neonia! Oranssi Color Clubin Wham! Pow! on vaan ihan ryökäle valokuvattavana. Tätä ei vaan saa näkymään semmoisena kuin on! Mutta kyseessä on ihan törkeän kirkas neon. Allaoleva perunakuva on ehkä lähimpänä totuutta, mutta siitäkään ei ihan täysin oikea intensiivisyys välity. 

Essie - Blanc (alla) 
Color Club - Wham! Pow! (oranssi) 
OPI - Rainbow Connection (nimetön) 
Seche Vite 
+ erittäin kamalasti käyttäytyviä siirtokuvia, hyi hirvitys.  


Meikissäkin oli tietenkin oranssia! 


Näihin sudin aimokasan erilaisia sävyjä. Lähinnä Inglotin freedom-paleteistani napsastuja ja Sugarpillin Burning Heart -paletista, mutta mahtuipa mukaan myös Manly 120 -paletin neonihtavaa oranssia. Rajaukset tehty Rimmelin nestemäisellä linerillä, jonka nimen voin toki kaivaa esille jos jotakuta kiinnostaa. :D Tykkään hurjasti Rimmelin eyelinereistä, ne on halpoja ja hyviä. Ripsissä mikäpä muukaan kuin MaxFactorin False Lash Effect - kokeilin taannoin useita eri ripsareita todeten ne täysin susiksi tämän rinnalla, joten jatkan monivuotista polkua erottamattoman ystäväni kanssa. 

moi!
Kaverini halusi, että laittaisin hälle jotain vappumeikkiä ja loihdittiin myös nopsaan kiva juhlatukka. Kiharat on tehty Remingtonin Pearl Wandilla, jonka kanssa elän symbioosissa kun kyse on kihartamisesta. 

 
Tarjaaa, älä oo noin riipivä...


Täysin toppikeli! Ainakin melkein. Jouduin tasaisin väliajoin ottamaan takit ja hupparit pois, jotta pääsin käsiksi käsivarteeni. Hommasin viimeviikon lopulla tatuoinnin jota piti rasvailla säännöllisesti. Brrt. 


 Voitin myös sieltä Indiedaysin Bloggers' Inspiration Daysta pullollisen Fresitaa vappujuomisiksi! Whipii! Sitä sitten kaverin kanssa nautiskeltiin kauniin ukulelensoiton säestyksellä. Tai ainakin melkein. ;) Kiitos Fresita Suomi & Indiedays vappufiiliksen luomisessa. :-)hiukset alkaa olla jo ihan hyvän pituiset :DMites teillä sujui vappuilut? :) 

xo, Milja 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥