2/05/2014

Grayscale

Kynteni kokivat vaihteeksi pienen lyhenemisprosessin eilen yhden kynsistä ottaessa osumaa johonkin työpaikkamme moninaisista kynsientappovälineistä. Niin hirveästi ei kuitenkaan pituutta lähtenyt että tarvitsisi heittäytyä ojaan ja itkeä sikiöasennossa, mutta kurjaahan se aina on. Tänään muistellaankin hieman pidempiä kynsiäni yksien vanhojen lakkauksien parissa. Olen ollut pitkälti kokoajan jumissa töissä (ja huominen vapaapäiväkin muuttui jotenkin kummasti taas työpäiväksi) ja uusia en ole edes pahemmin kerennyt väsäillä. Menen toista viikkoa tässä jo pelkällä läpikuultavalla nudelakalla, jaiks. 

Nämä kynnet luulin itseasiassa jo postanneeni tänne ikuisuus sitten, mutta nähtävästi aivoni tekivät tepposet ja olen lykännyt näistä kuvan vain Instagramin ihmeelliseen maailmaan. 


Ihanaiselta E-S:ltä ostamani ihanainen KBShimmerin Grayscale pääsi heti sen saatuani suoraan seuraavana päivänä kynsille. Onhan se ihku! Tässä mustien ja valkoisten erimuotoisten ja -kokoisten glittereiden lisäksi myös harmaata.. ooh! Eli tämä oli täysin sallittua ostaa, vaikka näitä mv-glittereitä alkaakin jo muutama olla. 

Näiden kaava oli varsin simppeli: 
Trind Nail Repair 
China Glaze - Inner Beauty (ranskisnude)
KBShimmer - Grayscale (töpötelty meikkisienellä) 
Seche Vite 


Tsädääm, tässä vielä toinen kuva mokomista. 


Nyt jatkan juustoni natustamista ja kohta taitaakin olla aika tuunata kaninhäkki uuteen uskoon. Matot vaihtoon jne. Kanin karvakin vaihtuu hyvää kyytiä, vähän outoon vuodenaikaan vaan. Kohta se on kalju. xo, Milja

4 kommenttia:

 1. Nää on tosi söpöt! Ja pupu myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupu on supersöpö! Ja kiitti söpis!

   Poista
 2. Kiva jos miellyit tähän! Nätti se on minustakin yhä mutta mulle riittänee tätä lajia tuo Confettis, jota en oo sitäkään ehtinyt vielä käyttää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan erilainen kuin Confettis, josta en itse edes pahemmin välitä vaikka multa se löytyykin. :D Jotenkin turhan "tasaista" glitteriä siinä, nää tällaset sekasikiöpalaset on kivempia. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥